İçeriğe geç

Yüz Çehre Bulmacada Ne Demek

Bulmacada yüz ne demek?

“Yüzey” kelimesinden türetilen “yüz” kelimesi “yüz” kelimesiyle eş anlamlıdır.

Çehre sima ne demek?

Arapça sīmā سيما veya sīma(t) سيمة “yüz, çehre” kelimesinden ödünç alınmış bir kelimedir ve sym kökünden gelir. Bu kelime Arapça wsm kökü sima(t) سمة “1. “Markalama, damgalama, 2. damga, mühür, işaret, tür, işaret, yüz” kelimesiyle ilişkilidir.sima – Nişanyan SözlükNişanyan Sözlük › kelime › simaNişanyan Sözlük › kelime › sima

Surat yüz ne demek?

Yüz veya yüz, canlıların başlarının ön kısmına verilen isimdir. Alın, gözler, burun, yanaklar, ağız ve çeneden oluşur. Yüz, yüz ifadesi, yüz ifadesi kelimeleri de kullanılır.Yüz – WikipediaWikipedia › Wiki › YüzWikipedia › Wiki › Yüz

Yüz kalıbı bulmaca ne demek?

Yüz şekli sorusunun cevabı 4 harften oluşmaktadır. Yüz şekli sorusuna cevap olarak “maske” yazmak mümkündür. Sözlüğe bakarsanız, yüz şeklinin anlamı “İnsan yüzüne alçı dökülerek yapılan kalıp, o kalıptan yeniden üretilen yüz heykeli, maske” olarak açıklanmıştır.

Yüz çehre bulmacada nedir?

Bu cevaplar arasında en yaygın olarak sima, lika, vech verilir. Bulmacalarda görünen “face” ve “face” kelimeleri “face” anlamına gelir. Yüz ve yüz ifadesi sorusunun cevabı 4 harfliyse, Sima, Vech ve Lika kelimelerinin altına uygun harfi cevap olarak yazmak mümkündür.

Debdebe ne demek bulmaca?

göze çarpmak ve gösterişli olmak, ihtişam, görkem, ihtişam, görkem, ihtişam.Göze çarpmak ve gösterişli olmak, ihtişam, görkem, görkem, ihtişam, ihtişamSesli Sözlük › göze çarpmak ve gösterişli olmak,… Sesli Sözlük › göz -alıcı-ve-gösterişli olmak,…

Surat çehre ne demek?

“Yüz” kelimesi “yüz” yerine kullanılabilir ve “yüz” kelimesi “yüz” yerine kullanılabilir. Her iki kelimeyle aynı anlamı taşıyan diğer eşanlamlılar: Surat. Yüz.

Acı çehre otu ne demek?

Halk arasında acı yüz olarak adlandırılan alıç ağacının tohumu olan bitkinin tarihi çok eski zamanlara dayanır. Yaprakları 4 ila 9 santimetre arasında değişir ve 6 ila 25 milimetre genişliğindeki sapları dikenlidir. Haziran ayında çiçek açmaya başlayan acı yüz meyvesi, ekim ayında olgunlaşır.

Sima ismi ne demek?

Sima ismi “yüz”, “yüz”, “görünüm”, “tip”, “kişi” ve “insan” anlamlarına sahip bir isimdir. Ülkemizde çok yaygın olarak kullanılan bir isimdir. Bunun başlıca nedeni, anlamının bir çocuğa bu ismi vermek için uygun olmasıdır.

Eski Türkçede yüz ne demek?

Eski Türkçe uz- veya yüz- “1. “Suyun üstüne çıkmak, suyun üstünde kalmak, ikinci kabuğunu soymak” fiilinden türemiştir.

Üst yüz ne demek?

Üst yüz bölgesi alın, kaşlar ve üst göz kapaklarından oluşur.

Yüz suyu ne demektir?

Yüz toniği; Cildi temizlemeye ve tazelemeye yardımcı olan sıvı bir üründür. Makyajın tamamen çıkarılmasını desteklerken aynı zamanda ciltteki yağ dengesini korumayı da amaçlar. Yüz toniği ayrıca cildin diğer bakım ürünlerini daha iyi emmesine yardımcı olabilir ve cilt tipinize uygun en iyi yüz toniği fiyatları – MisbahçeMisbahçe › yuz-sulariMisbahçe › yuz-sulari

Bulmacada yüz ölçümü ne demek?

Bulmacada gördüğünüz alan kelimesinin cevabını bilmiyorsanız, bulmacanın cevabını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bulmacada görünen “yüzey” kelimesinin cevabı mesaha’dır.

Bulmaca son ne demek?

Son bilmecenin cevabı Ahir, Ölüm, Taze, Payan, Son, Geri, Hatime, Olanca, Kadın veya Sınır olarak bilinmektedir.

Palavra ne demek bulmaca?

Sesli Sözlük – uydurma sözler, saçmalıklar.

Bulmacada yüz sima ne demek?

Bulmacadaki yüz sorusunun cevabı 4 harften oluşuyorsa: Face, Vech veya benzeri. Bulmacadaki Yüz Yüz sorusunun cevabı 5 harften oluşuyorsa: Sura, Didar, Talat veya Askar. Bulmacadaki Yüz Yüz sorusunun 6 harfli cevabı verilecekse Peyker kelimesini söyleyebiliriz.

Bulmacada yüz ölçümü ne demek?

Bulmacada gördüğünüz alan kelimesinin cevabını bilmiyorsanız, bulmacanın cevabını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bulmacada görünen “yüzey” kelimesinin cevabı mesaha’dır.

Bulmacada peçe yüz örtüsü ne demek?

Yüz örtme peçesi ile ilgili soruyla karşılaşanların cevap kutusuna Nikap, Yaşmak veya Bürgü cevabını yazmaları gerekmektedir.

Bulmacada ikiyüzlülük ne demek?

Münafıklık bilmecesi cevapları: Münafıklık, murailik ve murayat olarak ifade edilebilir. Münafıklık, murailik ve murayat harf harf bilmecede münafıklık cevapları olarak yazılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir